Kontakta mig!

Min främsta vision är att skorna som jag tillverkar ska vara precis så som du som kund vill ha dem. Därför gör jag endast specialdesignade skor för varje kund. Det är viktigt att vi tar oss tiden tillsammans för att gå igenom vad du tänker dig om design, komfort, användningsområde och material för att jag ska få en så noggrann uppfattning av vad du vill ha som möjligt.

Vi kan diskutera dina önskemål genom olika mötessätt. Här följer de kontaktalternativ som jag erbjuder.

Personligt möte

Att mötas i person är alltid ett bra alternativ när man vill sitta ner tillsammans och diskutera ett gemensamt mål. På det sättet kan jag mäta dina fötter och se efter om det är något speciellt att ta hänsyn till. Du har också möjlighet att visa mig andra skor som du tycker om så att jag vet i vilken riktning du vill röra dig. Vi kan antingen boka möte i min lokal, men vid större beställningar kan jag också gärna ses hemma hos dig. Boka möte genom att skriva till min epostadress.

Eposta dina önskemål

Om du inte har möjlighet att mötas upp, antingen på grund av distans eller för att du kanske helt enkelt är för upptagen med ditt jobb, kan vi gärna språkas vid över epost. Jag ser gärna att du anger dina fotmått och din skostorlek, samt om du till exempel har några problem med knän eller liktornar, med mera. Sedan är det förstås bara att beskriva vad du vill ha! Skicka gärna med bilder om du har några skor du tycker om.

Telefonkontakt

Det går även bra att ringa mig på telefon, men då ser jag gärna att samtalet kompletteras med ett email eftersom jag jobbar bäst med visuell information. Men vill du ringa upp och spåna om idéer är du mycket välkommen att ringa mig på mitt kontorsnummer.