Skor för specialbeställning

Specialskor

Alla individer har olika fötter. Alla individer har olika förutsättningar för att kunna gå i skor. En del individer kräver speciella skor som tar hand om fötterna på rätt sätt.

Vi har skor för alla individer som behöver specialbeställda skor!

Sortiment

Vi har ett brett utbud av skor som kan specialbeställas för alla som behöver specialbeställda skor. Vi har snabba leveranser och kunnig personal som hjälper dig som kund på allra bästa sätt. Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg i våra händer och vara nöjd med ditt köp av skor hos oss! Vi tar emot alla specialbeställningar inom 24 timmar och strävar efter att alltid ha ett välkommet bemötande.

Vårt sortiment finns lättillgängligt att kunna titta på i vår nätbutik där du som kund i lugn och ro kan gå igenom våra produkter för att göra en beställning på just dina favoriter som du som kund önskar.

Vi har allt för dina fötter oavsett om du som kund är ute efter sommarskor, tofflor, vinterskor eller arbetsskor.

Vi arbetar för dig som kund och vill göra din beställning med allra största omsorg för dig som kund. Vi kan även hjälpa dig med mätning av fotens storlek för rätt skostorlek. Vi tar emot alla kunder med behovet av specialbeställningar både med och utan rekvisition för specialbeställning. Hos oss är alla med behovet av speciella skor välkomna. Vi gör ingen skillnad. Vi finns till för att dina fötter ska må bra och att du som kund kan få ta del av hela vårt sortiment oavsett.

Vi arbetar nära våra leverantörer vilket medför att vi kan hålla låga priser för dig som kund.

Vi välkomnar både ris och ros och uppmanar kunder som mot all förmodan inte är nöjd att delge oss kritiken så att vi ständigt kan bli de bästa på specialbeställningar av dina skor!